Min sommar med Acne!


När jag fyllde 40 år hade jag på mig den här sidenklänningen från Acne med matchande skor från samma märke. Inköpet skedde i Barkarby outlet där jag har fyndat en hel del.

Till klänningen hade jag ett par örhängen i silver med svarta stenar från Indien och ett armband från Ole Lynggaard. Armbandet hade jag suktat efter länge och efter bidrag vid födelsedagar och jul – var det äntligen mitt! Det tog lite tid – men jag visste vad jag ville ha och är så nöjd.

Men just nu har jag mest jeans från Acne i garderoben och extra kul i sommar är att jag lyckats gå ner några kilo och kan få på mig mina gamla älsklingar.Så det blir ett par jeans i segelbåten på midsommar och ett par ”High Heels” vid ett annat tillfälle!

Ha en härlig midsommar och ta med ett par extra skor om ni tänker dansa runt midsommarstången!

Charlotte med Kamilla

140171-52z_flat

ACNE 2017

TIBI

1155426_1DIANE VON FURSTENBERG

 SAMSØE & SAMSØE             BY MALENE BIRGER

Whyred

Boutique Moschino


UNITED COLORS OF BENETTON

Bymalenebirger

Bymalenebirger

House of Dagmar

FILIPPAK

0495848001_1_100011Wrap Dress

product_image_141995-090-dvf-001DIANE VON FURSTENBERG

AQUAZZURA

JIMMY CHOO

0461210001_1_100020Suede Pumps

0504791002_22_100020

Frill Two-Strap Sandals

OLE LYNGAARD

BLUE BILLIE
SOPHIE BY SOPHIE

HERMES

TomShot


JULIE SANDLAU

JEWLSCPH

Georg Jensen

 

Annonser

Publicerat av

inourwardrobestockholm

Då vi hamstrar våra kläder har vi med tiden hittat vår stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Varje vecka lyfter vi fram något plagg ur vår garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om vad man kan köpa och matcha till. Charlotte gillar klassisk och rådande stil hellre än trender. Kamilla är mer trendkänslig men gillar utmaningen shoppa på alternativa sajter och boutiquer. Have fun 😉 Kamilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s