Det lilla huset i Palma …


har den perfekta ”lilla” Walk-In-Closet – man kan önska sig på semestern. Den känns stor, fräsch och rymlig utan att ta för mycket plats. Jag gillar också att den är placerad mellan sovrummet och badrummet. Så bra att jag ville dela den med er!

Nu är det dags för ett dopp i poolen – innan vi går in till Palma för att äta middag!

För mer härliga inredningstips kika in på Ulrika Randell på Seventeendoors

Kamilla

DSC00684lag

IMG_5444.JPG

IMG_5447

img_5436


IMG_5449.JPG

DSC00669lag

DSC00694lag.jpg

DSC00671 

Publicerat av

inourwardrobestockholm

Då vi hamstrar våra kläder har vi med tiden hittat vår stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Varje vecka lyfter vi fram något plagg ur vår garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om vad man kan köpa och matcha till. Charlotte gillar klassisk och rådande stil hellre än trender. Kamilla är mer trendkänslig men gillar utmaningen shoppa på alternativa sajter och boutiquer. Have fun 😉 Kamilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s