Vad säger formen på ditt läppstift om din personlighet?


Den här tiden på året använder jag Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Stick Sheer Tint – för mina torra läppar! Den finns i olika kulörer men jag gillar den mörka! Super duper.

Skärmavbild 2018-01-10 kl. 16.18.15.png

10547808-1412327149-395277

ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR SHEER TINTS

Tydligen kan man utläsa vilken personlighet men har av formen på läppstiftet och jag är tydligen C!

FullSizeRender-4

Formen på ditt läppstift säger mer om din personlighet än du tror. Är du perfektionist, en naturlig ledare eller en riktig vilding?

A. Diagonal topp ”Du är perfektionist, både i det stora och in i minsta detalj. Allt du gör måste bli precis rätt. Du behandlar alla dina ägodelar som om de var de sista på jorden. Därför ser ditt läppstift alltid nästan helt nytt ut!

B. Platt topp ”Du söker balans i livet, både bokstavligt och bildligt talat. Du ägnar dig antagligen åt yoga två gånger i veckan. Du är en naturlig ledare genom att vara rationell och sansad.”

C. Skarp diagonal topp ”Du är allt lite vild! Och ingen annan på jorden är som du. Du har en väldigt distinkt personlighet och dina vänner säger alltid att ”det där är såååå du”. En grym kvalitet eftersom det betyder att du är unik och oersättlig.”

(Från Expressen)

Publicerat av

In my wardrobe Stockholm

Då jag hamstrar mina kläder har jag med tiden hittat min stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Lyfter vi fram något plagg ur min garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om man behöver kan köpa och matcha till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s