Look what I find at Afound


Helgerna närmar sig och jag behöver en ny klänning till julfesterna, julafton och nyår. Eftersom jag gillar att klä mig i svart och att den ”lilla svarta” alltid funkar över tid och rum så tar jag med er till Afound där jag hittade lite olika längder och priser.

Hoppas ni hittar något också 🙂

Kamilla

H&M
Calf-length Dress Green
H&M Calf-length Dress Green
FRENCH CONNECTION Dixie Sslv Shift Dress Black, Afound

TRAFFIC PEOPLE
Fallen Pleated Maxi Dress In Black And White
1 481 SEK; Afound
FILIPPA KFilippa K Dress Double Wrap Jersey Dress Navy
1 900 SEK, Afound
ARKETViscose Sj Dress
790 SEK, Afound
TRAFFIC PEOPLEFalls Dress Black, Afound
JASCHA STOCKHOLMRobin Black Xs / Black, Afound
INWEAROctavia Dress Black, Afound
MAYLA STOCKHOLMTilda Dress Black, Afound
FILIPPA KDrape Jersey Dress Black, Afound
ICHIIxgita Dr Black, Afound
BY MALINALiv Maxi Dress Black, Afound
TWIST & TANGOStella Dress Black, Afound
STANDStand Dress Alberta Lamb, Black, Afound
THE ROWDress-dalun Black, Afound
TWIST & TANGO Minna Dress Black, Afound

Publicerat av

In my wardrobe Stockholm

Då jag hamstrar mina kläder har jag med tiden hittat min stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Lyfter vi fram något plagg ur min garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om man behöver kan köpa och matcha till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s