Go väst


Har alltid dragits till det mer manliga uttrycket när det kommer till stil. Gärna kavaj, skjorta (med väst) till gubb-byxan och ett par kängor åt det klumpiga hållet.

Så modet i höst passar mig bra och det flesta plaggen hänger redan i min garderob men tänkte satsa på en ny stickad väst. Ett plagg som sätter stilen och värmer utan att ta så mycket plats i kappan. Här är några västar som jag hade tänkt titta lite extra på 🙂

Trevi Houndstooth waistcoat
Neo noir
Trevi Houndstooth Waistcoat, black white
649:-

NA-KD
Kabel mönstrad väst – 449 :-
Munthe
SADDLE – 1899:-
mbyM
Katya – 900:-
1979
Vea Waistcoat – 1899:-
IRO
SILOPO – 3119:-
Lindex
Fin stickad väst med halvpolo
199:-
PRADA
Jacquard-knit wool tank – 7,654:-
SUZIE KONDI
Cashmere tank – SEK 5 506

Det är

Publicerat av

In my wardrobe Stockholm

Då jag hamstrar mina kläder har jag med tiden hittat min stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Lyfter vi fram något plagg ur min garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om man behöver kan köpa och matcha till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s