Power women is 50!


Visa rynkorna i vårsolen för det gör kvinnorna både på teve, filmduken och modebilden i vår!

Det är kvinnor kring 50 som är heta i vår! De syns på catwalken i modebilden, teve serier och i filmens värld. Som i ”The Good Wife” (Viaplay/Netflix), ”Nashville” (Viaplay), ”Gypsy” (Netflix), ”Divorced” (HBO), ”Casual” (HBO), ”Better Things” (HBO), ”9-1-1” (Fox Sverige). Helen Mirren, Judi Dench, och Isabelle Huppert är flitigt anlitade. Och filmen Mamma Mia! Here we go again med Meryl Streep och Cher har hittills spelat in 400 miljoner – dollar.

Jag ser fram emot våren och en plats i solen 🙂

Kamilla

Ursula Wångander på catwalken då Balenciaga visade sin vår- och sommarkollektion för 2019. Så härligt att vi kvinnor över 40 får ta den platsen! Britta Lund, grundare till agenturen Lund Lund och stylisten Martina Almquist var också på plats!
Britta Lund
Martina Almquist
Efter 25 år är hon tillbaka som modell för Lancome!
“I didn’t expect Lancôme to come back or the films to come back, a lot is happening at the same time,” säger Isabella Rossellini”.
Julianne Moore, Andie MacDowell och Naomi Watts för L’Oreal Paris
Angela Basset i ”9-1-1” (Fox Sverige)

Text från ELLE


Publicerat av

In my wardrobe Stockholm

Då jag hamstrar mina kläder har jag med tiden hittat min stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Lyfter vi fram något plagg ur min garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om man behöver kan köpa och matcha till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s