Klassisk scarf med guld och sammet.


Här fyndar du märkeskläder i New York.

Passa på att hitta märkeskläder på rean eller outlet – det kan vara en bra investering för framtiden!

När jag fyllde 40 år åkte jag med mina två väninnor och deras respektive till New York. En av mina väninnor älskar att gå på outlet så vi bestämde oss för att åka direkt till gotowoodbury. Lite gnäll från ett visst håll men det tystnade snart när de själva började fynda bland kostymer och klockor. Man får räkna med att det tar en hel dag – men de som gillar att fynda märkeskläder kommer att älska det här stället! Jag fick bland annat med mig en Emilio Pucci scarf – (den på bilden). Jag kan också rekommendera c21stores som ligger mitt i city.

I mitt jobb som säljare var klädkoden oftast kostym och då brukade jag pigga upp den med en färgglad scarf. När jag slutade på min senaste arbetsplats fick jag en sidenscarf i avskedspresent av mina kollegor – det säger en del om min outfit.

Örhängena hittade jag i en liten butik på mysiga Rörstrandsgatan i Stockholm. Liknande hittar du på Kamari

Skorna är ett par gamla loafers i lack från Whyred som jag tycker känns rätt just nu och läppstiftet ”Alternative Plum” är från YSL .Cross-body väskan från Marc jacobs har varit en mycket bra investering.

Vi ses på outleten i New York.

Enj😉y

pucci
Emilio Pucci
skinnarmband-i-guld
Läderarmband i guld
o%cc%88rha%cc%88nge-i-svart-guld
Örhängen med svart pärla och guld
lackskor-fra%cc%8an-whyred
Lackskor från Whyred

Publicerat av

In my wardrobe Stockholm

Då jag hamstrar mina kläder har jag med tiden hittat min stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Lyfter vi fram något plagg ur min garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om man behöver kan köpa och matcha till.

En reaktion till “Klassisk scarf med guld och sammet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s