Lack med klack


Den 4 oktober 2013 släpptes Matthew Williamsons kollektion för Lindex. Jag hittade den här blusen som blivit en favorit och som jag alltid känner mig snygg i. Ett extra plus är att den är extra rymlig nu i juletider! I år kombinerar jag den med ett par mörkblå sammetsbyxor från Ralph Laurent som jag fyndade på vinterrean för två år sedan. Lackstövletterna hittade jag på HMs rea i våras. Brukar inte köpa skor på HM men de här kunde jag inte stå emot. Den lila ringen är en gåva från en kollega kring år 2000. Byredo har många fina dofter men Chembur var min första.

Asken är en födelsedagspresent  från min mammas bästa väninna Solis som är känd för att vara en proffsshoppare. Även det gröna pärlarmbandet och de matchande örhängena kommer från henne. De är inköpta på en resa till Indien. Liknande askar hittar ni på oscarclothilde.  Gröna stenar finns på elect925 & dyrbergkern.

byredo
Byredos parfym Chembur
lackskor-whyred
Lackstövletter från H&M

 

smycken
Porslinsask med smycken

 

 

 

Publicerat av

In my wardrobe Stockholm

Då jag hamstrar mina kläder har jag med tiden hittat min stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Lyfter vi fram något plagg ur min garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om man behöver kan köpa och matcha till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s