The Right Stripes


I sportvärlden är vi vana att se ränder, men det är en snygg detalj som enkelt kan lyfta en hel look – även utanför arenan!

Stripe-byxan är fortfarande ett plagg att räkna med i höst. Vi gillar att matcha med en oversizad tröja, blus eller sweatshirt. För en avslappnat look har vi sneakers på fötterna –men tar gärna på oss klackarna för en mer dressad look.

But feel free och bli inspirerad!

 

Kamilla & Charlotte

ZARA

zadig-et-voltair

MANGO

INWEAR

GESTUZ

KENZO

LA LIGNE

ADIDAS ORIGINALS

BRUNELLO CUCINELLI

GUCCI

FENDI

GIVENCHY

JOSEPH

GUCCI

GUCCI

Publicerat av

inourwardrobestockholm

Då vi hamstrar våra kläder har vi med tiden hittat vår stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Varje vecka lyfter vi fram något plagg ur vår garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om vad man kan köpa och matcha till. Charlotte gillar klassisk och rådande stil hellre än trender. Kamilla är mer trendkänslig men gillar utmaningen shoppa på alternativa sajter och boutiquer. Have fun 😉 Kamilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s