Tantväskan!


Tittade in på ERDEM X H&M och såg en liten väska som påminde om min tantväska i  ”snakeskin” som jag köpte för många år sedan. Att den har häng med så länge är för kvaliten och att jag har väntat in rätt ögonblick. Visst den är lite opraktiskt med det korta handtaget men det gör att den dinglar fint på armen. And I love it.

Skärmavbild 2017-10-29 kl. 09.36.21.png

ERDEM X H&M

942069_ou_xl

GUCCI

0496172002_1_100011

&OTHERSTORIES

895787_ou_pp

FENDI

8095204114_1_1_1

ZARA

943522_ou_pp

DOLCE&GABBANA

945800_e2_pp

945800_ou_pp

NANCY GONZALEZ

Publicerat av

inourwardrobestockholm

Då vi hamstrar våra kläder har vi med tiden hittat vår stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Varje vecka lyfter vi fram något plagg ur vår garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om vad man kan köpa och matcha till. Charlotte gillar klassisk och rådande stil hellre än trender. Kamilla är mer trendkänslig men gillar utmaningen shoppa på alternativa sajter och boutiquer. Have fun 😉 Kamilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s