BEAUTY BAKERIE – så sött och nyttigt!


Beauty Bakerie föddes 2011 i Kalifornien. Bland deras produkter kan man bland annat hitta läppstift, ögonskuggor, ansiktsoljor och highlighters.
Till exempel Wake & Bake Hydrating Face Oil, som är en intensiv fuktgivande olja som du kan använda både på hud, naglar och läppar.

Den söta designen och ingrediensernas kvalitet (veganiska och Cruelty free!) skapar en perfekt blandning som man inte kan motstå!

Börja sminka!

Kamilla

Influerad av
http://www.theblondesalad.com/beauty/makeup/beauty-brand-2-know-beauty-bakerie.html

 

Veganska produkter

Vad är då skillnaden mellan Cruelty Free och Veganskt smink? Jo, ett märke, ta tex. NYX eller Anastasia Beverly Hills, de testar inte sina produkter eller ingredienser på djur och de säljer inte produkter till tex. Kina där djurtester måste ske enligt lag, dessa 2 märken är alltså Cruelty Free. Simple as that. När det kommer till veganska produkter så är det helt enkelt kosmetiska produkter som inte innehåller ingredienser från djur.

Det du ska tänka på när du letar veganska produkter är innehållsförteckningen och det är en lång lista! Jag hittade en väldigt bra sida som tar upp det mesta, ni hittar den här, det ni kan göra är att trycka CTRL+F och söka efter ‘Kosmetika’ för att få upp alla ingredienser som finns i smink 🙂

Det finns flertalet olika kombinationer hos sminkföretagen där ute och ta tex. Isadora som inte använder sig av djurtester och även har vissa produkter som är veganska. Makeup Geek är även dem ett cruelty free:t märke med ett mindre utbud veganska produkter. Så är det viktigt för dig att produkten du köper inte innehåller några som helst animaliska ingredienser så bör du kolla igenom innehållsförteckningen alternativt höra med företaget om vilka av deras produkter som är helt veganska.

Text från

https://josephinessmink.se/vad-ar-cruelty-free/

 

 

 

wake-bake-baking-oil-for-face

Wake & Bake Baking Oil For Face

flour-setting-powder-704x845

Flour Setting Powder

gelato-704x845

GELato

neapolitan-eyescream-palette2

neapolitan-eyescream-palette

Neapolitan EyesCream

metallic-704x845Metallic Lip Whip

Publicerat av

In my wardrobe Stockholm

Då jag hamstrar mina kläder har jag med tiden hittat min stil och behöver bara komplettera med några få plagg till varje säsong. Det känns både kreativt och i ett längre perspektiv även bra för miljön. Extra kul är det också att få komplimanger när plagget har några år på nacken. Lyfter vi fram något plagg ur min garderob som känns rätt för den här säsongen och tipsar om man behöver kan köpa och matcha till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s